Leerarrangement


Soms heeft een kind wat extra begeleiding nodig om weer goed te kunnen aansluiten op het leerniveau in de klas. Soms heeft dit te maken met negatieve overtuigingen die een kind over zichzelf heeft. Een extra steuntje van een externe partij in de vorm van een onderwijsarrangement  kan dan vaak een enorm verschil maken.

Ik heb mijn onderwijservaring in alle leerjaren en veel ervaring op het
gebied van  rugzakbegeleiding en RT en ben daarnaast kindercoach en
gecertificeerd Conscious Discipline trainer/coach. Mijn ervaring wordt versterkt door de wijze waarop ik in staat is om met kinderen contact te maken, ik weet ze op een positieve manier te bemoedigen en te motiveren. Dit doe ik met een flinke dosis liefde, aandacht en humor waardoor elk kind zich gezien en ondersteund voelt en bereid is om zich vol in te zetten. Ik werk vanuit de vaardigheden die al wel lukken (krachten van een kind) om van daaruit verder te bouwen naar successen. Hierbij gebruik ik ook mijn kennis op het gebied van mindset en sociale intelligentie.
Ik werk doel- en oplossingsgericht, geef ruimte aan het sociaal-emotionele stuk en zorg ervoor dat het kind in de juiste ‘flow’ komt. Essentieel zijn hierbij de positief helpende gedachten, die een groot deel uitmaken van het succes dat het kind gaat bereiken. Door mijn enthousiasme, betrokkenheid en know-how weet ik het kind op een positieve manier te bewegen tot verandering waardoor mooie resultaten worden geboekt.

Aanpak
Vanuit een helikopterview ga ik met jouw kind, zijn/haar ouders en ib-er of leerkracht in gesprek en kom ik naar aanleiding hiervan met een voorstel wat er voor nodig is om te komen tot succes. Kenmerkend aan de aanpak is de helder geformuleerde doelen en mijlpalen.

Vind je het fijn als ik telefonisch of via de mail contact met je opneem? Ik sta je graag te woord om je vragen te beantwoorden. Het streven is om binnen 24 uur te hebben gereageerd.